חילוף בין כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/02/2012 | 18:50 | מאת: ל

שלום, אני לוקחת כדור נגד חרדה בשם סרנדה, הכדור לא עוזר לכן הפסיכיאטר המליץ לי על החלפת כדור, הוא נתן לי כדור בשם ויפאקס, הוא אמר לי לעשות מעבר עם שני הכדורים יחד, חצי כדור מסוג אחד וחצי מהסוג השני, הבעיה היא שבעלון לצרכן של הויפאקס רשום שאסור לחצות את הכדור, האם להקשיב לפסיכיאטר ולחצות את הכדור או להקשיב להוראות היצרן ולא לחצות? אשמח לתשובה תודה

02/02/2012 | 23:23 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך ל עדיף לשאול את הרופא המטפל לחילופין,חציית כדור הוייפקס אינה רצויה אך היא אפשרית באופן קצר לצורת טיטרציה והתאמת טיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה