טיפול בציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/03/2012 | 18:33 | מאת: am

שלום , לאחר חודש וחצי ללא השפעה של ציפרלקס שנלקח עקב דיכאון וחרדות הרופאה המליצה לי לשנות לסירוקסאט אני התחלתי עם ציפרלקס ב 24'ליאנור 10 מג ולאחר כ 3 שבועות עברתי ל 15 מג עד היום 5 למרץ מה 24 ליאנור עבר חודש וחצי לא חשתי שיפור במצב אני חרד ומפוחד ומדוכא שאלתי היא האם לדעתך עבר די זמן בשביל לקבוע שציפרלקס לא השפיע לאחר חודש וחצי של טיפול ? לפני החלפת תרופה האם עוד יש מצב לבחון את התרופה ב לעלות מינון ל 20 מג לעוד 3 שבועות ואז אפשר לקבוע בוודאות אם ציפראלקס מתאימה או לא ??? כי שמעתי מרופא אחר שציפרלקס נותן השפעה טובה עם הגעה ל 20 מג , אשמח לקבל את חוות דעתכם

05/03/2012 | 20:01 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום אם ממש לא השגת כל שיפור עד עתה,תהפוך דף.. אך לא לסרוקסט..חבל לסבול.. תרגיש טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה