שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/02/2012 | 14:47 | מאת: רוני

ושוב שלום.. רציתי לציין שדוד שלי עבר את כל סוגי ההתמכרויות האפשריות.. כדורים סמים ואלכהל.. בגלל זה אני קצת נאוד חושש שהיא תתחיל טיפול פסיכיאטרי..ולכן שאלתי על סמך מה שכתבתי הייתכן שזהו מצב שיחלופ עם הזמן וזה רק קשור להיריון ולתקופה קצרה שאחריו או שהמצב לא ישפר או שחלילה רק יחמיר ללא טיפול.. אני מודע לזאת שכל תשובה שתיתן היא השערה ללא איבחון וללא שיחה מעמיקה אם אישתי ושוב תודה וסליחה אם הגזמתי במס השאלות.. רוני

02/02/2012 | 23:17 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שוב שלום רוני הרפואה אינה משתמשת בסמים והמכרויות במצבים מעין אלו על כן כאמור פניה לפסיכאטר הינה הכרחית לפני שיגרם נזק נוסף לכולם.

מנהל פורום פסיכיאטריה