שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/02/2012 | 14:36 | מאת: רוני

ושוב שלום מהבעל האובד.. רציתי לשאול אם לקיום יחסים יש קשר לשינוייים במצב הרוח [לרעה] מפני ששמתי לב אנו מקיימים יחסים רק אם המצב 'ורוד' והייתי אומר שלאחר הקיום למחרת או מחרתיים היא פשוט רבה איתי על שטות פשוט שטות מוחלטת וזה בא חידי ביטוי בריב מאוד חזק ואני פשוט נשאר בהלם מוחלט ושוב תודה רוני

02/02/2012 | 23:13 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

תחושת ההנאה אובדת במצבים דכאוניים,כך גם ההנאה מיחסי מין.דבר המגביר את תחושת התיסכול על אובדן נוסף זה.נראה לי שוב שפניה לפסיכיאטר הינה הכרחית.

מנהל פורום פסיכיאטריה