סכרת נעורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/03/2012 | 11:34 | מאת: מזל

בני סובל מגיל עשר בסכרת נעורים, היום הוא בן 23 לא מאוזן בסכרת,A1C 13 , הוא נמצא בחוסר תפקוד פיזי, יש ימים שישן הרבה ויש ימים ללא שינה,נראה על פניו שסובל מדיכאון, עצבני רוב הזמן,האם יש אפשרות לקבל טיפול פסיכיאטרי תרופתי שיתאים לסכרת? האם אפשר לקבל המלצה לדרכי טיפול או שם של רופא.

03/03/2012 | 21:20 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך מזל סכרת מלווה כמה הפרעות פיכיאטריות כולל דכאון. רמת a1c כפי שציינת הינה רמת גבוהה מאוד ומסוכנת! ואפשר לראות אותה אפילו כמשאלת מוות של מי המצוי בדכאון. מצאי בדחיפות פסיכיאטר שיסיע בענין!כל מומחה ידע לעשות זאת! בריאות שלמה!

מנהל פורום פסיכיאטריה