דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/02/2012 | 19:49 | מאת: דלית

בחורה בת 21 סובלת מגימגום{לא קבוע}מזה כשנה וחצי מסרבת לכל טיפול ונמנעת מלעשות דברים.היא אינה יוצאת מהבי ת ומדברת ללא הפסקה על רצונה למות.לאחרונה החלה לקחת כדור אבליפיי 10 מ"ג.רציתי לדעת כמה זמן לוקח לכדור ללהשפיע?והאם הכדור הנ"ל מומלץ.אן האם יש פתרון אחר?

01/02/2012 | 23:44 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך דלית האביליפי הינה תרופה אנטיפסיכוטית ומיצבת מצב רוח.האפקט המרגיע של התרופה שהינו מינורי יחסית מושג מיד והאפקט האנטיפסיכוטי מושג בדכ תוך מספר ימים.

11/02/2012 | 21:34 | מאת: דלית

לאחר 3 שבועות של לקיחת אבליפיי 10 מ"ג.אין שיפור במצב של ביתי.והיא לא מפסיקה לרבר על רצונה למות.-דחוף מה לעשות?

מנהל פורום פסיכיאטריה