השתנה לילית בעקבות תרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/10/2021 | 07:54 | מאת: אורי

לפני כשלוש שנים לקחתי לוסטרל 200 מג ולאחר שחלה הטבה במצבי הפסקתי אותו. בזמנו סבלתי מתופעת לוואי של השתנה לילית. לאחר שהפסקתי לקחת את התרופה תופעת הלוואי הזאת נעלמה לאחרונה חלה הרעה במצבי והתחלתי ליטול שוב את התרופה. לאחר שלושה שבועות, שוב התחלתי ללכת בלילה לשירותים. אפשר לקבוע חד משמעית שהתופעת לוואי הזאת היא מהתרופה?

08/10/2021 | 16:44 | מאת: מני

כן, זה בהחלט מסתבר שזה מהתרופה. זה אחד מתופעות הלוואי של התרופה, אף שזה מופיע ברשימת התופעות הלא שכיחות (1 מתוך 100 משתמשים). בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה