שילוב של זיפרקסיה ושמן cbd

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/10/2021 | 23:57 | מאת: לין

רציתי לדעת אם ניתן לשלב בין זיפרקסיה לשמן cbd 10%

06/10/2021 | 15:09 | מאת: משה

בגדול מאחר ושמן cbd לא מכיל thc על פניו לא אמורה להיות התנגשות עם זיפרקסיה. בכל אופן למיטב ידיעתי השמן מאחר ומופק מקנביס נכלל בפקודת הסמים ולכן צריך בכל מקרה מרשם רופא, ומין הסתם הרופא שירשום לך אמור לקחת בחשבון שימוש בזיפרקסיה במקביל.

06/10/2021 | 21:27 | מאת: מני

בנוסף לדבריו הנכונים של משה, אוסיף שהרופא של פורום זה אמר את דעתו בעבר שאינו ממליץ להשתמש לסכיזופרניה בשום דבר המופק מצמח הקנביס, גם אם מדובר בcbd שהוא ללא thc כלל. כנראה כל החומרים שמהקנביס אינם בריאים דיים לנפש… בהצלחה!

07/10/2021 | 09:36 | מאת: לין

ניתן לקנות חופשי וללא מרשם שמן cbd במבחר חנויות כולל בתי מרקחת

07/10/2021 | 09:38 | מאת: לין

יצא לי לקרוא הרבה מאמרים אודות cbd שבהם כתוב על יתרונותיו ושימושו כתחליף לתרופות אנטי פסיכוטיות. יחד עם זאת אני יודעת שהנושא עדיין פחות מוכר  ונתמך על ידי פסיכיאטרים. בעיקר רציתי לדעת אם יש התנגשות או בעיה לשלב עם התרופה. קראתי שיש תרופות מסוימות שאסור לשלב עם מיץ אשכוליות ואותן תרופות עשויות להיות בעייתיות גם מול cbd

07/10/2021 | 18:50 | מאת: מני

בעייתי מאוד ולא הגיוני - לחשוב שהפסיכיאטרים מתנגדים רק מפני שאינם מכירים. אם הם אינם מכירים, הם לא היו מציעים הצעות, לא בעד ולא נגד. מזה שהם נגד, סימן שהם מכירים היטב, וכל המאמרים שקראת באינטרנט מוטלים בספק גדול, אם לא בביטול מוחלט תקיף ונחרץ. זה לא סוד כמוס שהאינטרנט מלא בשטויות ובפייק ניוז. האינטרנט הוא מקור כל השטויות, ויש לסמוך בו רק על מקורות מוסמכים שבו, ולא בכל אתר המציע למכור cbd. פורום זה, מאחר ומנוהל בידי רופא מוסמך, הוא מקום מהימן (וזה כולל גם מענות שלי ושל משה באם קיבלו את אישור הרופא, ועד לקבלת האישור גם המענות שלנו מוטלים לפעמים בספק). יש להבדיל בין בית מרקחת המוכר עם מרשם של קנביס רפואי, שאז המכר חוקי אך איננו חופשי, למקום המוכר חופשי שלא כחוק. גם זאת האינטרנט מנסה לסלף, כאילו יש דבר כזה מכר חופשי של cbd לכל דורש ועל פי חוק. אין דבר כזה: החוק הכתוב בספר החוקים של מדינת ישראל, אוסר (לבנתיים, כי הצעת החוק להתיר מכר חופשי עוד לא עברה, מתעכבת מסיבות שונות) על מכר של זה ללא מרשם מרופאים מיוחדים להענקת רשיון לקנביס רפואי. Cbd מצריך מרשם לקנביס רפואי בדיוק כמו שהקנביס עצמו (גראס רפואי למשל) מצריך זאת. אין להאמין לאתרי מכר של קנביס (שקראתי היטב באתרים אלו והם חסרי כל שחר, פסולים הדואגים לשיווק הפסול שלהם ולא מעניין אותם שום דבר מלבד להרוויח, כולל שלא מעניין אותם הנזקים שזה יגרום ללקוחות). גוגל גם פועל באותה שיטת שיווק: העיקר למכור פרסומות, ולא משנה אם מדובר בפרסומות שקריות ומזיקות או שלא. ממילא, כשאתה מחפש דברים בגוגל, תדע עם מי יש לך עסק. וגוגל הכוונה גם לחבריו: פייסבוק, אינסטגרם, והחבר הרחוק ווטספ, שאמנם הוא חינמי אבל דומה לחבריו בכך שהוא במה להפצת שטויות. בהצלחה. מני

מנהל פורום פסיכיאטריה