מינון סרנדה לטיפול בOCD

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/10/2021 | 18:06 | מאת: לירון

שלום רב. האם מינון של 150 מג סרנדה הוא מינון יעיל ומספק עבור OCD? תודה רבה

04/10/2021 | 15:06 | מאת: מני

באם אכן זה מתאים לocd (לי בכל אופן לא ידוע שזה מתאים גם לאוסידי), אזי שאף שיכול להועיל גם ב150, אך המומלץ ביותר הוא לקחת מינון מקסימלי של 200, אלא באם יש לכך התווית נגד שאז אפשר להסתפק ב150. כמובן שבכל מקרה צריך התייעצות אישית עם הרופא שמטפל בך, כי כל מקרה נידון לגופו עם שיקולים השונים ממקרים אחרים. אם זה נכתב לך על ידי הרופא לאוסידי, אז בינתיים תמשיכי ליטול כפי שנכתב לך, והייתי ממליץ לשמוע את התשובה של ד״ר חרמון בפורום זה אם זה מתאים לאוסידי. אני שוב אומר שלי לא ידוע שזה מתאים. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה