היי מני - קבל חדשות מעכשיו.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/10/2021 | 23:29 | מאת: איילי

בשעות האחרונות תחושות הלחץ, המת והדופק המורגש בחזה והגרון מתיש אותי, ונטלתי כעת, ולראשונה אי פעם כדור בשם "לשיאה" LASEA שנועד לטיפול בחרדות מבוגרים. (אמנם מיוצר מחומרים טבעיים אך מחייב מרשם רופא) האם ידוע לך משהו על התכשיר הזה? נ.ב. אני מאוד סקרן להיווכח באם הכדור הזה יסייע לי, ואדע זאת בעוד חצי שעה/שעה.

03/10/2021 | 14:30 | מאת: מני

לוקח מספר חודשים עד שהכדור משפיע במלואו, אך לאחר מכן יכולה להיות הטבה שתחזיק מעמד להרבה זמן. לכן, תדע מראש שלא לוותר בגלל שלא משפיע מיד בתחילת תקופת הנטילה, ותדע שרק עם התמדה בטיפול הוא יכול להועיל. שמעתי על הרבה שלקחו אותו ועזר להם. בהצלחה!

03/10/2021 | 14:55 | מאת: איילי

תודה על המענה חמוד.

03/10/2021 | 16:23 | מאת: איילי

פחות טוב זה שכמוסת "לשיאה" מתחילה להקל על הסימפטומים לאחר יותר משעה וחצי. מה שטוב, שאם ובמקרה יהיה צורך דחוף בנטילת חצי כדור "ואבן" בסמיכות לנטילת ה"לשיאה", הרי זה אפשרי כי אין כל סכנה של "התנגשות" בין 2 התרופות. (בדקתי זאת עם רוקח וגם עם האחיינית שלי אשר החלה להתמחות השנה בפסיכיאטריה)

מנהל פורום פסיכיאטריה