נטילת תרופות והשתלת שיניים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/09/2021 | 22:23 | מאת: סימונה

שלום ביתי - בת 52 מטופלת כ 40 שנה בתרופות פסיכאטריות. כיום נוטלת: דפלפט, סירקוול, פריזמה ומירו. הומלצו לה השתלות שיניים. האם יש קשר בין השפעת התרופות לסיכויי הצלחת ההשתלות? תודה מראש וחג שמח סימונה

03/10/2021 | 17:18 | מאת: איילי

היי סימונה, אני לא משיב מטעם הפורום, אבל אני מתמצא היטב ברפואת שיניים ולכן מרשה לעצמי לומר לך שיש לברר באם התרופות שנוטלת בתך פוגעות בצפיפות העצם או שלא, ואם לא, אז אין כל מניעה מהשתלות. וכמובן שיש לברר באם התרופות נגד כאבים שבתך תיאלץ ליטול במשך מספר ימים לאחר ההשתלות אינן מתנגשות עם התרופות שבתך נוטלת. לדעתי, רופא השיניים אמור לדעת התשובות, או שכדי לשאול רוקח בעניין.

מנהל פורום פסיכיאטריה