איך להתנהל ? שאלה אליכם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/09/2021 | 17:17 | מאת: סמי

היה איזה פסיכולוג שאמר לי שבדיקה טובה על מנת לוודא אם הזיקפה שלי היא טובה היא שאם הייתה חדירה לאיבר המין הנשי, הוא צודק לדעתך ? זה תמוה , כי הרי אפשר להחדיר לאיבר הנשי גם אצבע ! הסקס האחרון שלי היה עם נערת ליווי רוסייה שלא יודעת טוב עברית וכרגע אני לא רוצה לחזור לקבל ממנה מין וברור לך שאני לא יכול להתקשר אליה ( למרות שיש לי את מספר הפלאפון שלה ) לשאול אותה ברוסית אם איבר מיני גדול בעת זיקפה ואם כאבה לה החדירה אפילו אם אני אשלח לה תמונה של הפנים שלי בווצאפ, לא ? כי הסיכוי שהיא תזכור הוא נמוך... לא ? כי יכול להיות שאני לא הייתי הלקוח היחיד שלה באותה יום, לא ? ואצל הנערת ליווי הלפני אחרונה שהיא אמרה לי שיש לי גדול ( ויכול מאוד להיות שהיא נהנתה.. אבל גם אומרים שנערות ליווי מזייפות אורגזמה בסקס עם הלקוח ... ) הייתי אצלה לפני 3 חודשים וגם אם אני ישלח לה תמונה של הפנים שלי או שאבוא אליה שוב היא לא תזכור אם היא נהנתה איתי או לא , לא ? האם אתה מציע לי לצלם את איבר מיני בעת זיקפה ולשלוח אותו לאנשים שיוכלו לחוות את דעתם דרך התמונה אם יש לי איבר מין תקין בעת זיקפה ? פשוט אני רוצה להגיע בעתיד מוכן ושבמידה ותהיה לי בת זוג אז אני אדע שאני יכול לספק אותה ... ( כי ברור לך שלבת זוג לעומת נערת ליווי חשוב להינות בסקס ולגמור ) ואני לא יודע אם ב- 100 אחוז האיבר שלי יזדקף אם היא תעשה לי מין אוראלי.

15/09/2021 | 18:05 | מאת: מני

הבדיקה שהציע הפסיכולוג היא טובה מאחר ושונה הבשר של איבר המין לבשר האצבע. האצבע היא קשה ובאיבר המין מדובר בבשר רך שלא בעת זיקפה שלא מצליח להיכנס היטב בלא זיקפה המקשה אותו. זהו איבר יוצא דופן והבדיקה בשבילו היא טובה. אם תעשה את הבדיקה הזאתי זה יחסוך לך את כל הטרטורים האחרים שהצעת (שיש לציין שאינם ליגיטימיים…). בהצלחה! וכפי שהצעתי באחד השרשורים הקודמים שכתבת בפורום לפני כמה ימים, הטיפול בחוסר זיקפה, באם הבדיקה שהציע הפסיכולוג תשובתה שלילית, היא על ידי אורולוג בעיקר, ואפשר להתייעץ ייעוץ ראשוני גם עם הפסיכיאטר ורופא המשפחה. עם הפסיכיאטר במקרה שלך לא כדאי, היות והוא טוען שזה לא מהכדורים, וזה לא נשמע סביר שהוא קובע כך בהחלטיות כפי שכתבתי בשרשור שם. ממילא, במקרה שלך תפנה לרופא משפחה לקבל הפנייה לאורולוג ורק עם האורולוג תתייעץ. לרופא משפחה תגיד בקיצור שאתה מעוניין להיפגש עם אורולוג עקב הפרעה בזיקפה. באם התשובה לבדיקה שהציע הפסיכולוג היא חיובית, אזי באם היא כמעט תמיד חיובית, אין צורך כמובן בייעוץ. רק אם היא חיובית לעיתים רחוקות וממש לא ברוב הפעמים, כלומר שברוב המקרים לא הייתה חדירה, אז צריך להתייעץ.

25/09/2021 | 18:38 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מנהל פורום פסיכיאטריה