עובדות מין, אתיופיות ונגעים בעור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/09/2021 | 15:59 | מאת: צפון33

1. האם סקס עם עובדת מין יכול לזהם את הדם ולגרום לפרונקלים או שהופיעו לי הפרונקלים לא בגלל עובדות המין ? 2. האם סקס עם נערת ליווי מוביל להידבקות בקורונה ? 3.. האם סקס עם אתיופית ( לא עובדת מין ) הוא סקס בסיכון גבוה להידבק באיידס ? 4. האם לאור הסיכונים בסקס ( אפילו עם בחורות בחינם ) הפתרון הכי עדיף הוא בכלל לא לקיים יחסי מין יותר ?! 5. כמה פעמים בשבוע לדעתך גבר בגילי ( בן 33 וחצי) צריך לקיים יחסי מין או בכלל מה התדירות המומלצת של סקס לאדם בגילי ?

15/09/2021 | 16:00 | מאת: צפון33

בהוספה לסעיף 4, אני מזכיר פשוט שיש סכנות בסקס גם עם קונדום...

15/09/2021 | 16:39 | מאת: מני

1. כן. 2. כן. 3. לא!! 4. לא. אפשר לקיים עם כל אחת עם אמצעי מיגון מתאימים. רק עם אחת שאתה מכיר היטב ולאחר הבדיקות הנדרשות אפשר בלי אמצעי מיגון. 5. אינדווידואלי ולפי הצורך הנפשי בכך. בהצלחה!

25/09/2021 | 18:34 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן

מנהל פורום פסיכיאטריה