מעידה לפני כ- 5 שנים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/09/2021 | 15:55 | מאת: צפון33

אני בן 34 ולפני כ- 5 שנים קיימתי יחסי מין מלאים עם נערת ליווי בלי קונדום ולמזלי לא נדבקתי במחלת מין כלשהי. זה כזה נורא מה שעשיתי ? פשוט לא השגתי עד אז יחסי מין בלי קונדום ובכלל זאת הייתה הפעם השנייה שלי וזה היה נראה לי לא הגיוני להעביר חיים שלמים בלי חדירה מקונדמת אחת אפילו. האם יכול להיות שהיא נכנסה ממני להריון והיא לא הודיעה לי ואפילו יש לי ילדים ממנה ? אני צריך לברר זאת ? גם אין לה את המספר פלאפון שלה כיום. אחר כך היינו אצל פסיכולוג והוא אמר לאמא שלי שהיא לא הייתה צריכה לבכות ממה שאני עשיתי כי זאת הייתה פעם יחידה בלי קונדום עם מישהי בתשלום. מה דעתך על זה ? גם מישהו אנונימי ייעץ לי לפני כמה שבועות לעשות מין נוסף בתשלום בלי קונדום ופשוט להיבדק מיד למחלות מין ואז שאם אני אקח מייד טיפול מונע לאיידס וכדומה אז עדיין אני אשאר בריא. מה דעתך על כל זה ? מישהי אנונימית גם אמרה לי פעם שאם אותה נערת ליווי הייתה בהריון ממני ואחר כך גם מביאה את הילדים לעולם אז היא הייתה מוצאת את הדרך להודיע לי, זה נכון לדעתך ? אני מתכוון שאותו סקס הוא הסקס היחיד שעשיתי עד אז בלי קונדום ובעצם גם עד היום דרך אגב... והיא אמרה לי אותה נערת ליווי שהיא לוקחת גלולות , אבל האמת גם גמרתי לה באותו סקס כמה פעמים בפנים

15/09/2021 | 16:36 | מאת: מני

לא סביר שיש לך ילדים ממנה וגם אם כן לא צריך בכלל לברר. זה לא ילדים שאתה מעוניין בהם הרי, עד כמה שקשה להגיד את זה… היה לך מזל שלא נדבקת במחלת מין וכמובן שאל לך לעשות שום יחסי מין נוספים ללא קונדום! ברור ופשוט צריך להיות הדבר. זה מסוכן! אין דבר כזה להידבק באיידס או מחלת מין אחרת ואחרי זה למנוע זאת, זה שטויות מפוברקות של חבר שלך (או של מי שהוא שמעממנו את זה). בהצלחה!

25/09/2021 | 18:33 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כדאי לבסס יחסי מין עם בת זוג קבועה ואהובה,כאשר שניכם נבדקתם וכך תוכלו למקסם את ההנאה שתהיה לא רק גופנית.

מנהל פורום פסיכיאטריה