מכורה-כמעט נקיה................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/09/2021 | 15:05 | מאת: הדס

עכשיו ערב יום כיפור ... זמן שאלוקים סולח לנו על כל העברות אבל .. איך אנחנו יכולים לסלוח לעצמנו על טעיות שאנחנו עשינו ? שרפתי המון זמן מהחיים שלי על התמכרותת אני מרגישה המון כאב על השנים האלו שהיו כל כך קשות כאילו חבל לי שככה אני מפספסת את החיים איך אני יכולה לשחרר ממני את הכל? והאם יש כזה דבר בכלל לסלוח ולאוהב את עצמנו? גמר חתימה טובה 🍯🍬 הדס

15/09/2021 | 16:32 | מאת: מני

הסליחה הכי גדולה שתתני לעצמך זה שתהיי נקייה ככל האפשר מכאן ולהבא, ותדעי שבאיזשהו מקום העבר מחוק: יתכן עדיין שלא שרף שנים על התמכרות וימות מדום לב בטרם עת, ויתכן אדם שעבר באשמתו התמכרות קשה ומנצל שנים רבות מאוד לטוב לאחר הגמילה. נכון שגם מתמכר יכול למות מדום לב, אבל המטרה היא לעודד ולא להסתכל על הצד החשוך. את צריכה לפרגן לעצמך אלפי סליחות על כך שהצלחת להיגמל וכעת את יכולה לחיות יותר טוב, חיים אחרים לחלוטין יותר נכון. החיים תחת התמכרות אינם חיים, ואינם נספרים בשנותייך כך שלא שרפת כלום ותסתכלי על זה כאילו נולדת מחדש לאחר הגמילה. לא הרבה מתוך המכורים עושים את הצעד הנבון שעשית, ועל זה מגיע לך אלפי אלפי סליחות על העבר ותודות על העתיד המזהיר. הרבה הצלחה בחיים! תסתכלי על האור שבעתיד ולא על החושך שהיה. בכלל צריך בחיים לסגל הרגל טוב והוא להסתכל רק על הצדדים הטובים בחיים. רק כך צולחים את החיים.

15/09/2021 | 16:32 | מאת: מני

יתכן אדם*

25/09/2021 | 18:30 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

יפה כתבת מני!

מנהל פורום פסיכיאטריה