מני... אתה פה ?????!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/09/2021 | 16:31 | מאת: חיים

רציתי להגיד לך שלא להתייחס למה שא' רושם לך. הוא כנראה אושפז בכפיה עם מכות חשמל ובגלל זה הוא כל הזמן מתלונן על מחלקות סגורות עם אנשים אלימים ומעשנים. הוא נגד טיפול פסיכיאטרי ונגד כדורים ורוצה שישחררו משוגעים ממחלקות סגורות שיסתובבו ערומים ברחובות בלי השגחה!

08/09/2021 | 19:42 | מאת: א

כנראה שהתרופה כבר לא משפיעה עליך, שאתה מדמיין משוגעים בלי בגדים עם מכות חשמל, מה גם שהתגובה כל כך דוחה שאפילו התרופה רוצה לצאת ממך כמה שיותר מהר. לך לפסיכיאטר שלך במקום להתבכיין מני מני.

08/09/2021 | 22:26 | מאת: מני

מני אכן פה וכנראה שהוא פה בשביל להישאר, רק בשביל לעשות על הפרינציפ. אכן לא אתייחס, וככל שהוא יפיץ שטויות בפורום, אני יפיץ עשר הודעות כנגד כל הודעה שלו של דברי יושר ואמת. אף בר דעת לא יאמר כדבריו בכל דבר ועניין. המשוגע אינו טועה בדבר אחד, הוא טועה בהכל. כנראה שגם הפורום צריך משוגע כמוהו, וממילא אפעל בלוחמת חורמה עליו, גם מבלי לפעול לחוסמו. רק במלחמות זה יעבוד איתו. תודה לך חיים על העידוד ואשתדל לשמוע לאנשים כמוך, ולא לאנשי המוות כא׳.

08/09/2021 | 22:30 | מאת: מני

אנשי מוות ואנשי חיים היה אגב לשון נופל על לשון, של שמך מול תוארו של שר המוות. בהצלחה לכל מי שרוצה לעשות טוב בפורום, והכשלון של מי שרוצה להיפך קרוב מאוד. רק מוכרחני להגיד שהפורום עוד ימשיך לסבול מא׳ זמן רב, כך שחייב שכמה אנשים, שאני אחד מהם, יעמדו על המשמר כנגדו. כדאי מאוד שכל מי שאינו סובר כא׳ יצטרף למלחמת החורמה כנגדו. לא מלחמה לשם מלחמה, אלא מלחמת הפצת אידיאלים נכונים, כנגד מצגי השווא של א׳. בהצלחה שיהיה לנו, ותודה מראש לכל מי שיצטרף ל״מלחמה״, אם ניתן לקרוא לה כך. (תתכוננו לתגובתו הארוכה של א׳, ריבוי מלל רע ושנאה יהיו בתוכו..)

25/09/2021 | 18:11 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

תכנים מיותרים ומעוררי שאט נפש.

מנהל פורום פסיכיאטריה