אז אני אמנם כבר לא גולש בפורום הזה, אך רק רציתי לומר משהו קטן.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/08/2021 | 21:54 | מאת: מני

אל תנסו בחיים לענות תשובות לאחד שלא מעוניין בתשובות אלא מעוניין סתם להתלונן. אני עניתי לו (לא׳) מספר פעמים, הדוקטור ענה לו מספר פעמים, והוא בשלו. אל תתייחסו אליו. התייחסו רק לדברים של משה ושאר העונים (אני כבר אינני נמנה ביניהם ועימך הסליחה חיים), וכמובן כמובן לדברי הדוקטור. ניתנה רשות לרופא לרפאות, ולא׳ להתלונן. אף רופא אגב לא ירפא את א׳. אלף אנשים לא ינקו את התרנגולת מה שהיא מתנקית מניעור אחד שלה עצמה את הנוצות שלה. אם אין אני לי מי לי. אני איבדתי תקווה מא׳ מזמן. אני בכל אופן לא יציק לו יותר מאחר ואיני גולש פה עוד. רק קפצתי לביקור קל לראות מה התחדש מהפעם האחרונה (ממש מזמן!) שהייתי פה, אבל הכל נשאר אותו דבר: משה עונה לעניין, א׳ חוזר על אותם תלונות סרק. כנראה הביקור הבא שלי יהיה עוד זמן רב, כשיהיה כבר אפשרות שישתנה משהו בפורום הזה.. בכל מקרה, בהצלחה לכולם, ורפואה שלימה למי שצריך (כלומר שכרגע עוד לא מרגיש מספיק טוב נפשית).

27/08/2021 | 03:45 | מאת: משה

מני. אנחנו לא מכירים אבל אתה משתתף ותיק פה. והתשובות שאתה נותן לאנשים בעיקר במקרים דחופים כשצריכים לפעמים מענה של תמיכה מיידית ועידוד, הן מצוה ותרומה לקהילה ולאנשים כמונו הרבה פעמים נראים "שקופים" בעיני החברה שלנו. הייתי מציע לך להתעלם מהודעות שכל מטרתן להטריל או לקבל יחס. אני גם לא משיב לכל אחד רק לדברים שאני חושב שיש לי מה לתרום. מה גם לבעיות קשות וחמורות עם השלכות ראוי שהד"ר יבדוק ויתייחס כי יש פה גם עניין של אחריות. אל תיפול רוחך בגלל רעשי רקע. זה קיים בכל פורום. כשאין לך מה לתרום להודעה או לאדם כלשהו, פשוט הנח לו. נשמח מאוד שתשאר פעיל פה. הסיבה שהתחלתי להגיב כי בעידודך כי אני חושב שאתה עושה מעשה חשוב ולעיתים אנשים צריכים תשובת עידוד/תמיכה מיידית. חשוב על מי שעזרת לו.

27/08/2021 | 09:09 | מאת: א

למני הפרזיט, אולי באמת כדאי שתלך לעבוד במקום לתת לאחרים לשרת אותך ולשרוץ פה בפורום עם הודעות מזיקות. לא מדובר על המלצה על איזו תרופה שלקחת אלא על תשובות שאתה נותן על מינונים וכו. אתה לא רופא אתה לא מכיר אותם, ואנשים יכולים להפיק הרבה יותר תועלת בלגשת לרופא שלהם שמכיר אותם מאשר מפרזיט כמוך.

27/08/2021 | 12:01 | מאת: מני

בעצת משה אמשיך להיות פעיל, ומכאן ולהבא לא אתייחס ל״טרולים״. תודה משה ובהצלחה לכולם!

27/08/2021 | 12:08 | מאת: מני

בקשר לשאלות הנוכחיות שנותרו בינתיים ללא מענה, אענה לתגובות אלו בעוד מספר שעות. ואגב- אכן זיהית נכון משה שעזבתי בגלל א׳. אבל שיכנעת אותי שחבל לפספס שליחות יקרה במסגרת הפורום בגלל מטרידן שפל אחד..

27/08/2021 | 12:30 | מאת: א

אתה לא יכול שלא להכנס לפורום הזה, כי אתה בטלן כל השבוע יושב בבית ונותן עצות מזיקות לאנשים פה, ואם לא תכנס לכאן איך תרגיש כמו רופא למרות שאתה לא? חבל שהרופא מרחם עליך ומאפשר את זה, צריך לרחם יותר על אלו שנכנסים ומקבלים עצות מזיקות במקום לגשת לרופא שלהם. אגב, אתה המטרידן הכי גדול שים לב שאתה מטריד כל הודעה שלי אפילו שהיא לא מופנת אליך ולא תהיה מופנת אליך. הלוואי שישללו לך ולחולי נפש שקונים סגריות בקצבה שלהם את הקצבה שיעשו דברים מועילים במקום לעשן ולהתחזות לרופא.

27/08/2021 | 18:45 | מאת: מני

״וכאשר יענו אותו- כן ירבה וכן יפרוץ…״ (ספר תנ״ך, שמות א יב)

27/08/2021 | 20:58 | מאת: חיים

תרגיש טוב מני היקר !

28/08/2021 | 21:07 | מאת: מני

07/09/2021 | 17:32 | מאת: מני

עקב התפתחויות הריב הנוספות בפורום, כלומר- עקב א׳, כמובן שאעזוב כעת את הפורום, ושא׳ יחגוג. אבדוק מידי פעם אם א׳ נחסם כבר או שלא, אבל כל עוד הוא בפורום כמובן שלא אהיה בפורום. זה לא אמור להיות מקום שאני נכנס אליו בשביל לריב, כי אינני מעוניין בריב.

25/09/2021 | 17:53 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מני, התשובות שלך טובות ותורמות וזו לא עילה טובה לפרוש. ישנם רבים שנהנים מידיעותיך ומניסוחיך!

מנהל פורום פסיכיאטריה