למיקטל וקמטים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/02/2012 | 02:17 | מאת: נחמה

אני לוקחת למיקטל כחצי שנה ובחצי שנה זו העור שלי יבש מאוד והחלו קמטים חדשים להיווצר הייתכן שלמיקטל גורמת לזה?

23/02/2012 | 19:52 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך נחמה מוזרתאך גם העור וגם מערכת העצבים המרכזית נוצרו מאותה רקמה עוברית שהינה האקטודרם. יוצא איפוא חפיפה מסוימת בהשפעה על שתי רקמות אלו. מציע לך איפוא,לנסות להתגבר על היובש באמצעים המקובלים...צריך גם לזכור שיובש וקמטים נוצרים גם בלי קשר ללמיקטל..סתם בגלל שעברה עוד שנה.. תהני מההשפעה המיטיבה של הלמיקטל ותרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה