השפעת תרופות פסיכיאטריות....................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/08/2021 | 18:10 | מאת: חיים

שלום רב , רציתי לשאול האם ההשפעת הטיפולית החיובית של התרופה סרוקוול seroquel פגה עם הזמן והגוף מפתח סבילות ומסתגל להשפעה הטיפולית החיובית של סרוקוול ובכך סרוקוול מאבד מיעילותו הטיפולית החיובית עם הזמן ? יש לציין שאני משתמש בסרוקוול 4 שנים לפחות אבל לא ברציפות ניסיתי אביליפיי כמה חודשים וניסיתי סוליאן שנה לפחות וניסיתי אינווגה שנה לפחות ובסוף חזרתי עוד פעם לסרוקוול שיש לו הכי פחות תופעות לוואי . המון תודות

05/08/2021 | 18:39 | מאת: חיים

אני לפחות 3 חודשים לוקח סרוקוול xr 800 מ"ג

07/08/2021 | 19:45 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לעיתים תרופות פסיכיאטריות מאבדות מיעולתן עם הזמן במיוחד אם נוטלים אותן בצורה לא רציפה.

08/08/2021 | 10:48 | מאת: חיים

שלום ד"ר , במצב זה מה עושים ? מחליפים טיפול ?

מנהל פורום פסיכיאטריה