למה מכריחים מאושפזים לקחת טיפול מזיק?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/07/2021 | 20:57 | מאת: א

למה לאוכלוסיה רגילה מותר לא להתחסן בחיסון לקורונה ולמי שמאושפז או יוצא מאישפוז אין זכות שלא לקבל טיפול אלים ומזיק? לחיסון אין תופעות לוואי ואנשים מתבכיינים שהם לא רוצים אז למה למאושפזים לא נותנים את אותה הזכות?

26/07/2021 | 01:18 | מאת: מני

א, אתה לא באמת מעוניין בתשובות, והראיה- היא שאתה לא מתייחס לתשובות שניתנו לך, אם כן מדוע לא חוסמים אותך? פורום ממש מוזר תאמין לי. אנסה פעם אחרונה לענות לך: תפסיק להתבכיין ולהתלונן, תתחיל לעשות משהו עם עצמך, תתקדם בחיים, תעשה תואר, קריירה, משהו, ואל תישאר באותו חור טראומתי בו אתה נמצא אשר אינו מוביל לשום מקום, או פשוט מוביל לתוהו. אתה עלול לדכא אחרים עם מעגל הטראומה והדיכאון המקיפים אותך. כבר אל תחשוב על הנזק שאתה עושה לעצמך, אתה מזיק לאחרים. תפסיק עם הודעותיך, לפני שמנהל הפורום יגיע ולא יתן לך יותר ״להביע״ את עצמך (עם אלף מרכאות) בפורום. אני מנסה להפסיק את הודעותיך מאחר ואתה גורם בכך נזק לאחרים. אז הדוקטור טוען: לא לחסום, אדרבה- יבוא כל אחד ויבחר לעצמו מהי הדיעה הנכונה. אז התייחסותי בנידון הוא: אולי נפתח פורום חיסוני קורונה וכל אחד יביע את דעתו, בעד או נגד חיסוני הקורונה? מובן שלא נכון לעשות כך, נכון? ולמה, פשוט מאוד: מאחר ומישהו אי שם בקצה השני של הגלובוס (או ממש מתחת לאף שלי ושלך..) עלול להשתכנע מהדברים ולהינזק מכך, אולי אפילו נזק בלתי הפיך. במפיצי שקרים צריך להילחם, או יותר נכון- לחסום בפניהם את כל הדרכים שלהם להביע את דעתם הקלוקלת. אז א׳ לעולם לא יבין שהוא טועה, אז לפחות נחסום אותו וכך לפחות לא יזיק לאחרים! אני את שלי אמרתי ועשיתי בנידון. כל השאר נתון להחלטת מנהל הפורום, הלוא הוא ד״ר חרמון. כל טוב ובהצלחה, מני.

26/07/2021 | 19:08 | מאת: א

מי אתה בלי בגרות ובלי תואר תגיד לי לעשות, שלי יש תואר ובניגוד אליך עובד ולא שורץ כל יום בפורום הזה הלוואי שיסגרו אותו ולא יתנו במה לחסר השכלה כמוך ולרופא שתומך באלימות לענות פה.

26/07/2021 | 19:15 | מאת: מני

לפי תגובותיך בפורום לא עברת בכלל את כיתה א ביסודי.

26/07/2021 | 19:18 | מאת: א

זו רק מדיניות עקומה שאנשים עובדים משלמים מיסים כדי שחלק מחולי הנפש יקחו קצבה במקום לעבוד, ודוסים יקבלו קצבה, ושצוות פסיכיאטרי אלים יהנה ממשכורת שדופקת כל חודש לא משנה מה רמת הטיפול שלו. אף אחד לא חייב כלום לא לפסיכיאטרים בשירות הציבורי לא לחולי נפש ולא לדוסים.

26/07/2021 | 19:20 | מאת: א

למני הטיפש בניגוד אליך לי יש הוכחות להראות למעסיק ולא משנה מה תכתוב פה בנתיים מי שחי מקצבה עלובה זה אתה. תמשיך לחלום.

26/07/2021 | 19:46 | מאת: א

מני עם השגעון גדלות ללא בגרות ללא פסיכומטרי ללא תואר ללא עבודה מתיימר להגיד מי סיים כיתה א ומי לא ועונה פה כאילו היה רופא. צריך להפסיק לך את כל הקצבאות שאתה מקבל מהמדינה נראה מה תראה למעסיק. אולי את התשובות המטומטמות שלך פה, נראה אם זה יעזור לך.

26/07/2021 | 20:45 | מאת: מני

אני בטוח שלגבי המצב שלך הדוקטור של הפורום יתיר לקחת מינונים גבוהים של בנזודיאזפינים, משהו כמו 10-20 קלונקס ביום. משתי סיבות: מוות מהיר ללא סבל, כלומר- המתת חסד, שהרי אם תמשיך לחיות בשיגעון אתה סתם תסבול וממילא החיים שלך אינם חיים. סיבה שנייה, כל עוד אינך רגוע אתה מזיק לאחרים וממילא צריך להפסיק לחשוב על טובת הפרט שזה בוודאי לא טובת הפרט לקחת בנזודיאזפים ובפרט לא במינונים כאלו ובתדירות כזו, וכל זה למען טובת הכלל, שתפסיק להזיק לסביבה. אתה לפני הכל שקרן וחוצפן, וצריך לרסן זאת בצעדים נוקשים. אשפוז נוסף לנצח היה מועיל, שמה בכותלי בית החולים אתה תזיק קהל מצומצם ולא קהלים נרחבים כמו כעת, שכל מי שבא בדרכך ניזוק. אני לא יטרח יותר להגיב לשטויות שלך. אין פרטנר לשלום.

27/07/2021 | 19:18 | מאת: א

מני, אתה אפס, בטלן, אין לך כלום, חוץ מהעולם הוירטואלי שלך. בטח לא עשית גם צבא כמו שאתה לא עובד ונותן לאחרים לעשות במקומך. אפס מאופס, לא רופא, לא בגרות, אפילו לא תואר ראשון לא צבא פשוט כלום. כלומניק. אני לא חייב לאף אחד תשובה פה. אני לא רופא ולא מתחזה לכזה בניגוד אליך.

27/07/2021 | 19:23 | מאת: א

אף רופא בניגוד אליך שאתה לא רופא לא ימליץ על זה. רק כלומניק כמוך, אפס מאופס אלים, טיפש ובטלן רק אחד כמוך ימליץ על זה ולראיה אין לך תעודת רופא כי אף אוניברסיטה לא תיתן לכלומניק כמוך תעודה של רופא וגם לא תעודה אחרת.

27/07/2021 | 20:20 | מאת: מני

אתה לא תגיד לי אם אני עובד ועם תואר או לא. אתה לא נביא, למרות שנבואה ניתנה לשוטים כמוך. אני אמנם לא דוקטור אבל עם מספיק ידע בשביל לדעת מה ככל הנראה יציע לך רופא.. הרי אתה רק גורם נזקים בכל מקום שאתה נמצא אז מדוע תחיה ותסבול ותסביל אחרים? הכי פשוט שתיקח 20 קלונקס בבת אחת כל יום למשך שבוע, ואז יהיו תוצאות מרשימות: הנזקים שאתה גורם יפסקו אחת ולתמיד! בשבילך כולם טיפשים בטלנים ואלימים. אתה בעצמך קראת לדוקטור של הפורום אלים ודוקטור שלא מדבר לעניין. אז אם בארזים נפלה שלהבת, כלומר שאתה מבטל אפילו את הדוקטור, מה יגידו - מה תגיד- על אזובי הקיר כמוני?? ואת התואר הראשון שלך אתה יכול לקבור עמוק בתוך עצמך. זה לא מה שיש לך, זה מה אתה עושה עם מה שיש לך. אני עם ידע מועט אמנם שצברתי, מעניק כמה שאני יכול טוב עם זה לחברי הפורום, ואילו אתה, שלטענתך אתה בעל תואר ראשון (ובשונה ממך אני לא יתווכח איתך על כך, אם כי כבר אמרתי את דעתי שלא העברת בשלום אפילו את כיתה א׳ לפי הקטנוניות שלך), לא עושה שום טוב לאף אחד ורק משמיץ ומזיק. יש לך סעיף נפשי חמור זה בטוח. אני אפילו לא יודע אם אפשר לקרוא לסעיף שלך סעיף נפשי, היות ואם זה היה נפשי הרי שנפשי הוא בדרך כלל בר טיפול ולו במקצת. אצלך זה כלל לא בר טיפול גם לא בפוטנציאל, כך שמדובר במקרה אבוד. אם כן, איזה עוד פתרון אפשרי מלבד המתת חסד?? וזה כבר לא חסד עם עצמך, כי אתה לא שפוי. זה חסד עם הסובבים..

07/08/2021 | 20:03 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מטרת הפורום לספק מידע רפואי ולסייע למי שזקוק על ידי כל מי שיכול לסייע ולא זירה לפגיעות אישיות נלוזות.

20/08/2021 | 09:46 | מאת: א

מי שאמור לתת מידע והמלצה רפואית זה רופא. כאן לא מדובר על חוות דעת על איזושהי תרופה, אלא על בן אדם שאינו רופא שממליץ לאנשים על מינונים או על פיצול כדורים, במקום שילכו לרופא שלהם שמכיר אותם ויתן להם את הפתרון האופטימלי עבורם יכול בן אדם להכנס לפורום ולקבל עצה ששווה הרבה פחות מאשר אם היה ניגש לרופא שלו. לא סתם יש רשיון ברפואה זה שלא כל בן אדם יוכל לתת חוות דעת רפואית גם אם זה פורום.

מנהל פורום פסיכיאטריה