חרדה קיומת קשה לאחר תגובה רעה לעישון גראס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/05/2021 | 00:48 | מאת: רין

כשנתיים וחצי אני נמצא בלופ הזה של השאלות קיומיות והחרדות הקיומיות עד שזה הגיע למצב כזה שעצם זה שאני קיים הקיום שלי גורם לי להגיב בחרדה עצומה ואין לי מושג אין אני משתחרר מהמצב הזה וחוזר למשהייתי לפני העישון . הלכתי לפסיכיאטר והוא רשם לי אסטו 10 מג ואחרי זה הרים לי ל20מג , בכל התקופה הזאת אני נלחם עם כל החרדה הזאת לא זוכר איך הייתי לפני , לפעמים בלתי אפשרי להסביר לבנאדם שלא חווה דבר כזה שיבין אותך . לפני שבוע נגשתי לרופא משפחה שלי ואמרתי לו שהכדור שהביא לי הפסיכיאטר עוזר אולי ב30 % ובקשתי עוד משהו שיעזור לי להוריד את רמות החרדה , הוא רשם לי לוריוון 1 מג השאלה שלי האם זה בסדר לקחת את הכדור הזה כל לילה כמו שהרופא אמר או שישנה דרך מסויימת להשתמש בכדור הזה , ועוד שאלה איך אני מוציא את עצמי מהלופ הזה של הפחד קיום לפעמים אני מנסה לחשוף את עצמי לפחד הזה אבל זה לא עוזר והחרדה עולה והתחושה הכללית של הבלבול חוסר ריכוז וכל מיני כאלה

05/06/2021 | 19:22 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כדאי להמשיך בטיפול הפסיכיאטרי ולהמשיך באיזון. טיפול בלוריבן לאורך זמן הינו הרה אסון ויהיה קושי להגמל ממנו. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה