חרדה בשיחות הכרות עם בחורות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/05/2021 | 20:54 | מאת: יוסי

בן 30 . מבחינה גופנית די מלא . מחזיק עבודה קבועה ויחסים קבועים עם חברים ומשפחה. מנסה ליצור קשר זוגי המון שנים אך כל יציאה עם בחורה גורמת לי לקפיאה ואי יכולת לתפקד. נמצא מספר שנים בטיפול פסיכולוגי אבל לא מצליח לפתור את הבעייה . האם ייתכן כי כדור לחרדה יעזור למרות שזו חרדה מאוד נקודתית.

28/05/2021 | 07:19 | מאת: מני

כדורים נוגדי חרדה יכולים לעזור גם לחרדה נקודתית (גם אם הם לא נשמעים כך ומשמשים בדרך כלל לחרדה ממושכת וכללית). ממילא הם יכולים לעזור, ויש לפנות לרופא (עדיף פסיכיאטר) על מנת לבחור את הכדור המתאים לך. בהצלחה וכל טוב, מני. נ.ב אתה כמובן יכול לחכות גם למענה הדוקטור. אני לא עונה במקומו, אלא מענה זמני עד שהוא יענה ואולי ירחיב בנושא.

05/06/2021 | 19:19 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

תשובה נכונה. יש טיפול גם לחרדה חברתית! כדאי שתיגש להערכת פסיכיאטר. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה