אלכוהול ולוסטרל 200 מג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/05/2021 | 01:14 | מאת: מאיה לוי

הי,האם ניתן לשתות כמות קטנה (שוט אחד בלבד) של וודקה, אם אני נוטלת לוסטרל 200 מג, באופן חד פעמי בלבד?

12/05/2021 | 08:13 | מאת: אורנית

אפשר אך לא מומלץ

12/05/2021 | 15:14 | מאת: מאיה לוי

גם אם זה חד פעמי? ולא יותר משוט אחד? מה עלול לקרות?

12/05/2021 | 19:20 | מאת: אורנית

את עלולה לחטוף דום נשימה ולמות לא חבל?

12/05/2021 | 20:10 | מאת: מאיה לוי

את רופאה?

12/05/2021 | 22:09 | מאת: אורנית

יש לי מספיק ידע ואם את לא סומכת עלי תשאלי את הפסיכאטר שהנפיק לך אם צריך לשתות אלכוהול מצד אחד את רוצה איזון כימי במוח מצד אחר את מחרבשת הכל

12/05/2021 | 22:13 | מאת: מאיה לוי

ביקשתי תשובה מרופא בלבד.

12/05/2021 | 22:16 | מאת: אורנית

טוב כפרע הרופא יענה עוד חודשיים תזדייני בסבלנות

12/05/2021 | 22:52 | מאת: מני

שלום לכן מאיה ואורנית היקרות. קודם אפנה למאיה: מדוע את כל כך בטוחה שאורנית לא צודקת? את רופאה בשביל לשלול את דבריה? ומי אמר שדבריה אינם נכונים? היית רוצה לקחת סיכון כל כך גבוה כמו שהיא הציגה (שלגופו של עניין יתכן והוא נכון, איני יודע לגבי זה לצערי אבל יודע שאלכוהול יכול מאוד מאוד להזיק בכדורים מסויימים) בשביל הנאה רגעית מוודקה, ועוד בכוס כל כך קטנה? אכן זה דבר מאוד נכון לשאול את הרופא שלך (כי לא בטוח שהדוקטור של הפורום יתפנה לענות בזמן הקרוב, אף שכמובן תתעדכני בפורום לראות אם הוא ענה) אבל מאחר ואורנית כותבת לך את זה, לא הייתי לוקח סיכון ולבטל את דבריה במחי יד. ממליץ לא לחכות למענה בפורום וכבר בהקדם האפשרי לפנות לרופא שלך, עדיף פסיכיאטר באם הוא זה שרשם לך את הכדור. באם רשם רופא משפחה, אפשר לדלות גם ממנו מידע זה אף שפחות מוסמך לכך ומבין בזה. בהצלחה לשתיכן וכל טוב. מני

12/05/2021 | 23:06 | מאת: מני

אני מניח בכל אופן ודי ברור לי שאורנית לא בתם המציאה את העניין הזה. גם אם הוא לא נכון, כנראה שהייתה לה סיבה טובה לחשוב כך.

13/05/2021 | 02:08 | מאת: מאיה לוי

שלום מני, אענה על שאלותיך קצר ולעניין: אדם שמתנסח בצורה הבאה , "טוב כפרע הרופא יענה עוד חודשיים תזדייני בסבלנות", כפי שגברת אורנית כתבה לי, אינו אדם אמין בעיניי וכמובן שאעדיף תשובה של רופא מהימן ולא תשובה של אדם רנדומלי (וככל הנראה, לא חכם במיוחד) באינטרנט.

18/05/2021 | 02:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שתית אלכוהול עם התרופות הללו אסור בתכלית.

מנהל פורום פסיכיאטריה