חזרתי מהחופשה אני עונה על השאלןת מני דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/05/2021 | 20:26 | מאת: אורנית

אני חזרתי מהחופשה מני היכן אתה

11/05/2021 | 20:29 | מאת: מני

היי אורנית הנפלאה. קודם כל, אני ממש שמח שחזרת מהחופשה ומשתוקק לקרוא את התגובות המהממות שלך. שנית, אני פה, למה? :) בהצלחה!

12/05/2021 | 22:10 | מאת: אורנית

אנשים כפויי טובה אני משקיעה זמן ומאמץ ומגיבים שטויות

12/05/2021 | 22:58 | מאת: מני

כן גם אני הרגשתי זאת פעמים רבות כשעניתי בפורום. אבל את יודעת, התפקיד שלנו זה לתת, ולגבי התפקיד של המקבל לקבל- זה כבר תפקיד שלו ולא שלנו ולכן לפעמים המקבל זורק לך את זה ברוב חוצפתו בחזרה לפרצוף. זה מעשה חוצפתי ביותר אך שאינו בשליטתינו, לצערינו... שיהיה טוב לכולם, גם לחצופים הנ״ל (אבל שכבר יפסיקו להיות חצופים! כמה אפשר איתם?) היוזמה של גולש וגולשת כמוני וכמוך לענות עד למענה נפורום זה בודאי יוזמה מבורכת אשר הרופא הילל אותה פעמים רבות. כמובן, רק כשמשערים אפשרות לענות על כך בלי טעויות. לפעמים כשבכל זאת יש טעות, הרופא מתקן, ואם כן- מה בכך שישנה טעות במענה הגולש (אני ואת למשל)? בהצלחה.

13/05/2021 | 19:43 | מאת: מני

רק שכמובן צריך להיות זהיר בתשובות עד קצה האחרון.

15/05/2021 | 13:31 | מאת: א

מני תפסיק להתבטל כל היום בפורום, צריך להפסיק לך ולכל הדתיים את הקצבה, אף אחד לא חייב לכם כלום. שיעשו פחות ילדים אף אחד לא צריך לפרנס 10 ילדים של חרדי.

18/05/2021 | 02:55 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

השמצות ופגיעה במי שמנסה לעזור הינן עזות מצח ואינן חלק מהפורום הזה. המנעו מכך.

10/06/2021 | 21:32 | מאת: א

בוא אני אגיד לך מה זה עזות מצח. עזות מצח זה ללכת לבקש קיצבה בזמן שאנשים אחרים הולכים לעבוד או להתפרנס מכליאה של אנשים חפים מפשע שרובם חושבים שהטיפול בבית חולים גרוע וכפייתי, עזות מצח לקרוא בית חולים למקום שאין שמירה על חוק עישון סגריות וכל החצר מלאה בעשן סגריות מסרטן, זה עזות מצח. עזות מצח זה לאפשר לאדם שאינו רופא לתת עצות בפורום לא עצה פה עצה שם אלא לענות על כל שאלה כאילו היה רופא.

מנהל פורום פסיכיאטריה