החמרה עם מינון גבוה יותר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/05/2021 | 20:18 | מאת: אורן

שלום רב. לפני 6 שבועות הועלה מינון לוסטרל מ-100 מ"ג ל-150 מ"ג לטיפול בחרדה. במקום להרגיש הטבה,אני מרגיש החמרה: חלומות מטרידים בלילה קפיצות שרירים ירידה משמעותית בחוש הריח והטעם מחנק בחזה ובגרון אי שקט קבוע כאבי ראש -אציין כי תסמינים אלו לא היו לי בכלל כאשר הייתי תחת מינון 100 מ"ג אבל היה מידי פעם עדיין התקפי חרדה ולכן הוחלט על עליית מינון ל-150 מ"ג שהביא במקום הטבה להחמרה פרדוקסלית במצבי על אף שחלפו 6 שבועות. הנ"ל גם מכניס אותי לייאוש מן הסתם... האם סביר כי מדובר בתופעה זמנית של "ירידה לצורך עלייה" ויש להמתין בסבלנות לפחות חודשיים מלאים תחת המינון הנוכחי כדי לראות שיפור בתסמיני החרדות? נמאס לי כבר !!!

08/05/2021 | 20:31 | מאת: מני

אני לא הייתי מחכה ופונה בהקדם האפשרי לרופא שלך על מנת להתייעץ איתו בזה, ואתה מן הסתם תקבל אליו תור מזורז באם תסביר למזכירות המרפאה את דחיפות המקרה. תרגיש טוב ובהצלחה, מני.

18/05/2021 | 02:51 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

בריאות שלמה

מנהל פורום פסיכיאטריה