למני תודה רבה ולדוקטור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/05/2021 | 20:17 | מאת: חננאל

שלום לוקח 3 שבועות ציפרלקס 10 מ״ג המצב לא משהו השאלה אם לעלות ל15 או לעבור לקבוצה אחרת ויאפקס למשל כרגע יש עייפות וחוסר חשק תודה ושבוע טוב כמובן בליווי

08/05/2021 | 20:30 | מאת: מני

שלושה שבועות זהו זמן לא מספק כדי למצות את הטיפול בכדור, בפרט שבשבועות הראשונים לטיפול צפויה החמרה. ממילא אסור לעבור לטיפול אחר טרם עברו 8 שבועות של טיפול, גם לא העלאת מינון לפני 6 שבועות מהטיפול (אלא אם הפסיכיאטר שלך ינחה אותך לעלות מינון עוד קודם לכן, בדרך כלל רק במקרים דחופים מאוד). בהצלחה ושבוע טוב, תרגיש טוב. מני

18/05/2021 | 02:50 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן

מנהל פורום פסיכיאטריה