מחשבות טורדניות כל הזמם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/04/2021 | 00:21 | מאת: אבג

שלום. אני סובלת כבר מספר שנים ממחשבות טורדניית כל הזמן. זה הולך ומחמיר מחודש לחודש. הייתי אצל מספר פסיכולוגים, טיפולים אלטרנטיבים ואפילו פסיכיאטור (נטלתי פריזמה מספר חודשים) ,כלום לא עוזר. אני לא מצליחה להפסיק לחשוב כל הזמן, אבל תרתי משמע כל הזמן על עצמי ועל האהובים שלי מחשבית של מוות, מחלות, תאונות, כלא, פיטורים, נכות, אפילו עינויים ומה לא. חיי ממש הפכו לסיוט, זה כל הזמן. כל זמן שאני ערה וגם סיוטים בלילות. זה נס שאני מתפקדת במשרד, בבית, בחברת אנשים. אני כבר התחלתי לפתח ריטואלים למינהם כגון לשטוף במים כי הם מטהרים, לזרוק כסף לקופת צדקה...מה עוד ניתן לעשות חוץ מלהתאבד? ואני לא אומרת להתאבד כי אני לגמרי פסיכית אלא כי אני מפחדת שמרוב שאני כל בזמן חושבת על זה, אני חלילה, חלילה אמשוך משהו רע על הקרובים שלי. אני כמובן לא אלוהים אלף הבדלות אבל כל הזמן לדמיין רע זה לא הכי טוב. זה הורג אותי...אני כבר לא מסוגלת לדמיין את המראות שהמח המעוות שלי מריץ

27/04/2021 | 08:32 | מאת: מני

כדאי להתמקד בטיפול אצל הפסיכיאטר, ולא להרפות מזה עד שישתפר משהו. בהצלחה!.

18/05/2021 | 02:39 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן נכון

מנהל פורום פסיכיאטריה