לישון .אבל לא להרבה זמן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/04/2021 | 01:46 | מאת: טלי

שלום.אני היתי בעבר מקבלת קלונקס חצי מילגרם בצהרים כדי לישון צהרים(זה עוזר לי מאוד לפיברומילגיה ומחלות אחרות) ואז קלונקס כנ"ל נוסף בלילה לשינה גם. גם התחילו לי קנביס רפואי בשמן-מינון יחבית נמוך(אני בקשתי). הבעיה היא כזו. לאחרונה אני עוברת משבר אישי קשה מאוד .וחצי קלונקס לא מספיק לי.אז התחלתי לקחת 4 כאלה(כלומר קלןנקס 2 מילגרם) ואת הקנביס ןכו.. אחרי הצהרים כרגיל. ועדיין לוקח לי זמן להרדם.. אבלל כשאני נרדמת לבסוף זה בערך ל8 שעות!! ואז אני קמה ב2 בלילה... בלגן.. האם יש תרופה לשינה שעוזרת להרדם אך לא מאדימה להמון שעות?תודה

12/05/2021 | 23:00 | מאת: מני

ואבן. לא גורם להרדמה מרובת שעות אלא מתנגד ליקיצה מוקדת. בהצלחה.

18/05/2021 | 02:33 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ממליץ לגשת לטיפול בהפרעת השינה ולא באמצעות בנזןדיאזפינים.

מנהל פורום פסיכיאטריה