מה לעשות שאף כדור לא משפיע

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/04/2021 | 01:57 | מאת: דן

שלום רב שמי דן בן 24. מזה מספר שנים סובל מחרדה כללית (GAD) הלכתי לכמה פסיכיאטרים אשר נתנו לי מגוון רב של כדורים מקבוצות ssri ו snri. אך באף אחד מהם, לא הייתה הטבה, גם לא עם קלונס ווליום שמעט הרדימו.. אשמח לדעת האם קיים מצב כזה ומה ניתן לעשות תודה מראש

16/04/2021 | 07:46 | מאת: לדן

להבין מאיפה באה החרדה יש סיבה להכל תחשוב על זה

16/04/2021 | 08:26 | מאת: מני

איני מסכים עם זה שמעליי, כי לפעמים גם כשמתבררת סיבת החרדה (אשר אינה תמיד מתגלית), עדיין לא נמצא פתרון מתאים. הפתרון קיים בנמא די בודאות, ורק שצריכים לחפש אותו על ידי ניסוי כדורים ושילוב כדורים שעוד לא נוסו. בהצלחה!.

16/04/2021 | 08:26 | מאת: מני

בנמצא*.

24/04/2021 | 21:10 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מסכים עם מני. בריאות שלמה!

מנהל פורום פסיכיאטריה