השפעת המצב הנפשי על הפיזי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/04/2021 | 10:08 | מאת: לי

שלום, לאחרונה ובעקבות הקורונה הייתי נתונה ללחץ נפשי וסטרס... הייתי כמה חודשים, כמו כולם בסגר עם בעלי וילד עם צרכים מיוחדים. פיתחתי בתקופה הזאת את כל הכאבים האפשריים, כאבי ראש, גב, קיבה וכו'. לאחרונה מאוד מתקשה. מספיק שאתעצבן פעם אחת או אפילו מצב של איזשהו סטרס אני מפתחת כאבי ראש שנמשכים מס' ימים אף שבועות ומשכחי כאבים לא עוזרים, חולשה ברגליים קפיצות שרירים ואף לפעמים כאבים בקיבה. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה... האם לא אוכל להתרגש ולבכות יותר אף פעם ללא כל תופעות הלוואי? מה אני עושה עכשיו?

14/04/2021 | 10:29 | מאת: לכותבת

מבין אותך לגמרי רק טיפול פסיכותרפי יכול לסייע הקופות מעניקות טיפול חינם עקב משבר הקורונה בדקי בקופה שלך

24/04/2021 | 21:07 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כדאי להתחיל עם הערכה פסיכיאטרית ולהמשיך על פי ההמלצות.

מנהל פורום פסיכיאטריה