לפסיכאטר ומני תענו אתם לא עוניםם וקרה משו דחוףףףףף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/04/2021 | 14:22 | מאת: הצילווווווווווו

האם ניתן לעשות בדיקת דם לראות משו פסיכאטרי? נגיד סרטונין? או לעשות הדמייה של המוח זה ממש חשוב איך אפשר לדעת שהמוח אכן מאוזן?

12/04/2021 | 18:25 | מאת: מני

אפשר בחלק מההפרעות לראות בהדמיה מוחית אך זה לא מברר תמיד במאה אחוז אלא רק בירור אצל פסיכיאטר הוא נכון (כמעט) במאה אחוז. בהצלחה.

12/04/2021 | 19:16 | מאת: מני

כוונתי לבירור מעמיק אשר לרוב אינו מסתכם בביקור אחד אלא תקופה ארוכה.

14/04/2021 | 09:06 | מאת: מני

כמו כן, כמובן שגם כשמדובר בתקופה ארוכה, לא כל פסיכיאטר יגיע למסקנות הנכונות. באם תראה/י שפסיכיאטר מסויים לא מדבר לעניין, יש להחליף פסיכיאטר. יש לעשות זאת רק אם את/ה בטוח/ה בדברים. בהצלחה.

24/04/2021 | 20:58 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מנהל פורום פסיכיאטריה