תרופות אנטיפסיכוטיות ומערכת ההשתנה...............לפני ולרופא

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/04/2021 | 15:57 | מאת: יעקב

האם תרופות אנטיפסיכוטיות כמו אי וודה משפיעות על מערכת ההשתנה בגוף , השאלה היא האם תרופות אלו גורמות לתכיפות במתן שתן ונפח שתן יותר גדול ובריחת שתן והרטבת לילה , כך אני מרגיש עם אינווגה 6 במיוחד כאשר אני מוסיף לו קלונקס במינון גבוה שזה 3 עד 4 מג ביום ? איך ניתן לטפל בבעיה זו ? יש לציין שאני גם נוטל מינירין מלט פעמיים ביום לטפל בבעיה זו וזה לא עוזר ? האם תופעות אלו מתרחשות גם עם סרוקוול?

03/04/2021 | 18:18 | מאת: מני

כפי שכבר עניתי לך בעבר, האינווגה אכן גורמת לזה, ויתכן שבמעבר לסרקוול התופעה תיעלם, אך לא מחייב כי גם סרקוול עלול לגרום לזה. יש לשאול את הפסיכיאטר המטפל מה עוד ניתן לעשות. בהצלחה

10/04/2021 | 20:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן

מנהל פורום פסיכיאטריה