מודקט וקלופקסול הרסו לי את החיים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/04/2021 | 16:56 | מאת: דר מימון

עד מתי זריקת מודקט נשארת בגוף ? כנ"ל קלופקסול.הבנתי שיש סמים שנשארים עד חצי שנה .

01/04/2021 | 19:03 | מאת: מני

אני יכול להגיד לך עד מתי הם בגוף, אבל זה לא רלוונטי, מאחר וישנם תופעות שיכולות להימשך גם לאחר היציאה מהגוף לזמן מה, אפילו ממושך לפעמים, או תופעות שנגמרות אף לפני היציאה המוחלטת מהגוף. ממילא צריך לחכות בסבלנות ולראות את ההתפתחויות, ולעדכן גם את הרופא שלך בהתפתחויות. בהצלחה.

01/04/2021 | 19:13 | מאת: מני

בכל מקרה, המודיקט בכדורים יוצא מהגוף לאחר 3 ימים ו3 שעות, ובזריקה לשריר לאחר 35 ימים עד 50 יום, כלומר- כחודש וחצי בממוצע. ואחזור ואציין, שהתסמינים עלולים להימשך זמן קצת יותר ממושך של עד כמה חודשים, תלוי באיזה תסמין מדובר, יש תסמינים שלאחר חודש כבר ייעלמו. אם תפרט את התסמינים, אשמח לענות לך על זמן משוער להפסקת התסמינים לפי הידוע לי (ותוכל לאחר מכן לראות אם הדוקטור יאשר את הדברים). בנוגע לחצי שנה שציינת, אני לא מכיר תרופה שיוצאת לאחר חצי שנה, אך התסמינים לפעמים עלולים לעיתים נדירוץ אכן להימשך עד לגבול של חצי שנה. לאחר מכן הכל אמור להיעלם בדרך כלל (אולי יש דברים בלתי הפיכים אך לא שמעתי אודות זה). בהצלחה.

01/04/2021 | 21:15 | מאת: דר מימון

בעיה בשם עוררות מינית סובייקטיבית בפירוש יומיומי לא יכולה מאז הזריקה להימשך מינית .הפסקתי את ה״טיפול ״ הלא בטיחותי שהרס את חיי לפני כ11חודשים ,האם מדובר בנזק בלתי הפיך ככל הנראה לפי הזמן שחלף?ואיך לדעתך אושרה תרופה שעלולה לגרום לדברים כאלו הזויים שפוגעים בצורה ניכרת באיכות חיים ?האם לדעתך חולה סוכרת שנוטלים תרופות חווים תופעות כאלה מהתרופות שלהם ? או חולי סרטם חווים תופעות כאלה מהקרנות ?

02/04/2021 | 09:14 | מאת: מני

התופעות המיניות יחלפו יחסית מהר, לערך בתוך חודש או חודש וחצי באם מדובר בזריקה לשריר.

10/04/2021 | 20:24 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נכון

10/04/2021 | 21:00 | מאת: נכון בקשר למה?

נכון בקשר למה ?

מנהל פורום פסיכיאטריה