סרנדה ואובדן התיאבון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/04/2021 | 16:19 | מאת: רויטל

לאחר פרידה קשה התחלתי לקחת בהמלצת פסיכיאטרית את התרופה סרנדה. היא הזהירה אותי מעליה במשקל בעקבות התרופה. אבל אני דווקא ירדתי במשקל בחצי השנה שנטלתי אותה. לפני כחודש הפסקתי את התרופה בהדרגה בהמלצתה, ואז התחלתי דווקא לאכול יותר והתיאבון גבר. אני מבולבלת. זה הגיוני? תודה

01/04/2021 | 18:59 | מאת: מני

לפי עלון התרופה, התרופה עלולה לגרום או לתיאבון מוגבר או לירידה בתיאבון, ואצלך האפשרות השנייה היא זו שהתקיימה. ממילא, זה הגיוני בהחלט והרופאה שלך עשתה לא כראוי שהיא הזהירה רק מהתיאבון המוגבר ולא מהירידה בתיאבון שיכולה להיות אף היא, אף שפחות נפוץ כנראה, אך אם כבר מזהירים צריך להזהיר משני האפשרויות על מנת שלא לבלבל אותך כפי שקרה באמת. בהצלחה.

10/04/2021 | 20:23 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נכון

מנהל פורום פסיכיאטריה