עייפות תמידית................למני ולרופא......................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/03/2021 | 23:19 | מאת: יונתן

אני נוטל את הטיפול הזה : אינווגה 6 מ"ג טגרטול cr 800 מ"ג לוסטרל 100 מ"ג מירו 30 מ"ג ולתופעות לוואי דקינט 2 מ"ג דרלין 160 מ"ג , הבעיה שלי שאני מרגיש עייפות תמידית כל הזמן ואני כל הזמן חייב לשכוב במיטה ואין לי אנרגיה לעשות כלום ואני רוב היום שוכב במיטה ותמיד עייף , רציתי לשאול איזה תרופה מהתרופות שאני לוקח גורמת לעייפות ? תודה

26/03/2021 | 07:09 | מאת: מני

אני לא יודע אודות כל התרופות, אבל אינווגה, כמו כל תרופה אנטי פסיכוטית, מעייפת. יתכן והחלפה לתרופה אנטי פסיכוטית אחרת פחות יעייף. לי אישית הייתה התנסות עם החלפת אנטי פסיכוטי שהורידה את העייפות. כמו כן, חשוב ליטול את התרופה בשעות הסמוכות לשינה, כדי שהעייפות הסמוכה לנטילה לא תורגש מאחר ויעבור בשינה. כל טוב והרבה הצלחה, מני.

10/04/2021 | 20:07 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן נכון

מנהל פורום פסיכיאטריה