דחיית ביקורת אצל הפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2021 | 12:42 | מאת: אורן

שלום רב. כבר 7 שבועות אני לוקח לוסטרל 100 מ"ג לטיפול בהפרעת פאניקה ודיכאון. המהלך הוא שיש שיפור ברמת האנרגיה והתיפקוד הכללי אך עדיין אין שינוי יציב או משמעותי עם התקפי הפאניקה ואני נאלץ להעזר כל יום בקלונקס. אמורה להיות לי ביקורת אצל הפסיכיאטר בעוד מספר ימים ואני שוקל האם נכון לקיים אותה כעת (שהרי סביר כי יועלה המינון) או להמתין עוד כחודש בתקווה שאולי תהיה התייצבות ושיפור ממש עם התקפי הפאניקה. (קראתי במספר מקורות שעל חרדות התרופה משפיעה בד"כ לאחר 6 - 8 שבועות וזו רק תחילת השפעתה ומכאן ההתלבטות שלי). אשמח לחוות דעתכם.

15/03/2021 | 15:40 | מאת: מני

זהו זמן מספיק לכל הדעות בשביל ביקורת לפסיכיאטר, כך שהמלצתי היא ללכת אכן לרופא בתור של עוד כמה ימים, ולא לחכות עוד חודש. הביקורת צריכה להיות גם לפני השיפור המקסימלי. בהצלחה! מני.

10/04/2021 | 19:12 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נכון מאוד!

מנהל פורום פסיכיאטריה