סרקוואל -עליית במינון שנקבע

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/03/2021 | 12:24 | מאת: Viki L

מקבלת 25 מג 3 פעמים ביום,בנוסף לכדורים אחרים.קיימת התדרדרות במצב הנפשי,שמפריע לי לתפקד גם בתוך הבית.שזה חרדות חריפות,התקפי פניקה,ומצב שדומה לדיכאון.וזה בשעות הבוקר אחרי שאני מתעוררת.ההבחנה שלי אישיות גבולית,פוסט טרואמטי,סיזואפקטיב, פסיכיאטרית שינתה מינון של סרקוול פי 2. בוקר וצהריים 25 מג.ובערב 100 מג (במקום 25 מג שהייתי נוטלת).ברצוני לעלות מינון בהדרגה,למרות שרופאה החליטה כך ולא אחרת. כי בבוקר אני רדומה-מסטולית ובצהריים שוב צריכה לקחת עוד 25 מג.מה תמליצו בקשר לתרופה איך לעלות בהדרגה ,ולא להיות רדומה כמעט כל היום?

13/03/2021 | 16:56 | מאת: מני

לא ניתן להתגבר על תופעת ההירדמות שמהתרופה, אשר תהיה אף יותר חזקה עם העלייה במינון. זה נראה שבין כך התרופה לא עוזרת יותר מידי, ולכאורה יש לשקול להחליף את התרופה. בהצלחה.

10/04/2021 | 18:58 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

תופעות הלואי הולכות ופוחתות עם התקדמות הטיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה