פסיכיאטר מומלץ לאחר פרידה מבן זוג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/03/2021 | 11:39 | מאת: טלי

שלום, בתי נפרדה מבן זוג ושרויה בדיכאון עמוק . היא זקוקה לפסיכיאטר מכיל , איש מקצוע מעולה. זקוקה להמלצות עם עדיפות באיזור חיפה אך גם מאיזורים אחרים אפשרי.יודעת שלא נותנים פה המלצות אך זה עניין רגיש ואין לי מושג מי מומלץ. תודה מראש

18/03/2021 | 22:11 | מאת: מני

את יכולה לפנות לאגודת עזרה למרפא של הרב פירר, ולקבל המלצה ראויה ממנו. הוא מבין די טוב ברופאים ונותן עצות טובות ומועילות. אגב, הוא אף קיבל על תרומתו לחברה פרס ישראל. בהצלחה.

18/03/2021 | 22:21 | מאת: מני

הפרס ישראל הוא משנת תשנ״ז.

10/04/2021 | 18:13 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מנהל פורום פסיכיאטריה