סרוקוול ואינווגה.....................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/03/2021 | 20:11 | מאת: יעקב

שלום רב, לוקח אינווגה 9 מ"ג וטגרטול 800 מ"ג cr ולוסטרל 100 מ"ג (הורד מ200 מג) ומירו 30 מ"ג לטיפול בסכיזופרניה כולל תסמינים שליליים מובהקים של המחלה ולטיפול בדיכאון וחרדה וocd ללא הצלחה בטיפול בתסמינים שליליים ובדיכאון ובהרגעה והגעתי למבוי סתום , מעוניין לחזור לסרוקוול במקום אינווגה וליטול ציפרלקס במקום לוסטרל ? האם זה צעד נכון ? האם יש יתרון לסרוקוול במקום אינווגה? יש לציין שעם אינווגה אין לי מחשבות פסיכוטיות אבל יש לפעמים התפרציות כעס, האם יש יתרון לציפרלקס במקום לוסטרל? לכמה מ"ג סרוקוול מקבילים 9 מ"ג אינווגה ? בתודה

07/03/2021 | 03:52 | מאת: יעקב

אני מסרב ומפחד מלקחת לפונקס בגלל תופעות הלוואי שלה ? האם אפשר לשלב אינווגה 6 מ"ג וסרוקוול 200 מ"ג או אינווגה 3 מ"ג וסרוקוול 400 מ"ג? תודה

07/03/2021 | 18:09 | מאת: יעקב

מני תענה בבקשה

10/03/2021 | 14:06 | מאת: מני

איני יודע, מצטער. יש לחכות למענה הדוקטור.

10/04/2021 | 18:10 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

השילובים הללו אפשריים אך הטיפול בלפונקס עולה על כולם!

מנהל פורום פסיכיאטריה