תרופות לוריבן ציפרלקס מירו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/03/2021 | 09:14 | מאת: דנה

שלום לדר לוקחת שניםמירו 15 מג לשינה לוריבן 0.5 מג לשינה ולפעמים 0.25 מג להרגעה וציפרלקס 5 מג ונהיתה לי הליכה לא יציבה חוסר שווי משקל קושי לעמוד ניורופטיה האם יתכן שזה מאחת התרופות הניורולוגים טוענים שזה לא פרקינזון אבל מתקשה ללכת להתאזן לשמור על שווי משקל יתכן שאחת מהתרופות פגעה בי בקטע של שווי משקל ותופעות דמויי פרקינזון?

04/03/2021 | 19:15 | מאת: מני

זה אמור להיות בהשפעת לוריבן. יש להפסיקו באם ניתן, רק זו הדרך להפסקת התופעת לוואי; המירו אמור מספיק להרדים ולא צריך גם את הלוריבן. בהצלחה.

18/03/2021 | 22:05 | מאת: מני

אגב, לוריבן לא מיועד לשימוש ממושך, ומן ההכרח להפסיקו, גם אם הספקת להתמכר אליו. הקושי שבגמילה הוא פחות מהנזקים של שימוש ממושך.

10/04/2021 | 17:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן נכון

מנהל פורום פסיכיאטריה