מירו בשילוב עם לוריאן וגלאוקומה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/03/2021 | 17:55 | מאת: Gg77

שלום דוקטור בן 44 לוקח מירו 15 מ״ג.האם שילוב של הכדור יחד עם לוריואן אפשרי ולא מתנגש בתגובות בין תרופתיות? את הלוריאן אני לוקח רק במצבים אקוטיים. שאלה נוספת ברשותך...אם מתפתח לי בעין גלאוקומה האם כדאי לשקול להפסיק ולהחליף את המירו בכדור אחר ? תודה.

04/03/2021 | 19:21 | מאת: מני

בנוגע לשאלה השנייה- בעלון התרופה כתוב שמותר אך יש להיזהר ולהיות במעקב רפואי צמוד. הראשונה איני יודע לענות ויש לחכות למענה הדוקטור. בהצלחה.

הבעיה היא רק בגלאוקומה צרת זוית.

מנהל פורום פסיכיאטריה