קונצטרה, אמביאן ומה שביניהם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/02/2021 | 15:57 | מאת: יונתן

שלום רב אני בן 37 סובל מזה שנים משינה לא מרעננת ועייפות כרונית. בנוסף לפני כמה שנים עשיתי מבחן טובה ויצא שיש לי הפרעת קשב וריכוז אבל אני בכלל לא היפראקטיבי אני רגוע וגם הצטיינתי בלימודים בעבר. הבעיה שיש לי היא העצבים שאני מקבל שאני כותב למשל משהו והוא לא קוהרנטי או מסודר ( נניח קופצים לי המספרים בוורד כלומר המסמך לא מסודר וזה מביא אותי לעצבים וייאוש) - איזו הפרעה זו ואיזה כדור יש לזה? למי אני אמור לפנות? בנוסף לשינה לקחתי אמביאן זה ממכר ואני לא רוצה להמשיך עם זה . בנוסף נתנו לי קונצטרה לאנרגיה זה אכן טיפה מרים אבל גם גורם לי להיות עצבני למי אני אמור ללכת כדי שיתן לי משהו מסודר ויעשה לי מעקב ארוך טווח, נויורולוג, פסיכיאטר?

04/03/2021 | 19:19 | מאת: מני

אפשר אצל כל אחד מהם, זה לא משנה. עדיף רק מישהו עם התמחות בהפרעות קשב וריכוז add. כמו כן, כבכל טיפול רפואי, יש להשתדל להיות בטיפול רציף אצל רופא אחד, וזה לא שולל להתייעץ עם נוספים אבל שיהיה אחד שהוא יהיה הרופא המטפל הקבוע. בהצלחה.

10/04/2021 | 16:44 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן

מנהל פורום פסיכיאטריה