האם אלה תסמינים לחרדה/דיכאון?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/02/2021 | 17:48 | מאת: ס

שלום יש לי לחצים/כאבים בצד ימין של הראש מאחורי האוזן - באיזור הגולגולת, ברקה, בעין, בלחי ובמצח, כל זה בצד ימין, בצד שמאל אין כאבים. MRI וסיטי מוח תקינים, קראתי באינטרנט שזה כנראה תסמונת העצב המשולש (טריגמינלי) , עוצמת כאב ההתקפים ברמה בינונית ולאורך מספר שעות, הם לא קבועים,הם יכולים להיות במשך יומיים כל פעם למספר שעות (3-5 שעות) ואז הם חולפים ליום - יומיים ואז שוב לחזור, הם יכולים גם להעלם לשבוע ואז שוב לחזור, זה לא קבוע. יכולים להופיע בכל שעה ביום התופעה הזו התחילה לפני 10 חודשים. קראתי שבתסמונת של העצב המשולש יש כמו זרמים חשמליים מאד כואבים למספר דקות ולפעמים משב רוח קר או מגע במקום יכול להדליק את איזור הפנים, אצלי זה מספר שעות ולא דקות ואצלי זה כמו לחצים ולא זרמים חשמליים וזה לא התחיל אצלי מטיפול שיניים או כאבי שיניים כמו בתסמונת הנ"ל. האם יכול להיות שאלה בכלל תסמינים של חרדה/דיכאון? אולי הפחד מהקורונה השפיע? הוצעו לי כדורי אלטרולט. אני בת 46, רזה, בריאה ולא מעשנת.

24/02/2021 | 11:53 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הכיצד נעשה איבחון בפורום? הכי כדאי לגשת להערכה פסיכיאטרית מסודרת! בריאות שלמה!!

24/02/2021 | 19:13 | מאת: ס

רק רציתי לדעת אם לחצים רק בצד ימין של הראש, ברקה, בעין, באוזן בלחי, יכולים להיות מדיכאון/חרדה. בצד שמאל לא כואב. האם לאנשים עם דיכאון /חרדה יכולים להיות לחצים רק בצד אחד של הפנים או שבד"כ זה יהיה לכל הפנים?

18/03/2021 | 21:59 | מאת: מני

זה יכול להיות גם רק בצד אחד, כל אחד והמקרה שלו. ואגב, הרופא לא עונה לשרשור שהוא כבר ענה לו, ויש לשלוח בהודעה חדשה.

18/03/2021 | 23:33 | מאת: ס

איך אתה יודע שזה יכול להיות רק בצד אחד? אתה רופא?

05/04/2021 | 11:09 | מאת: מני

אתה לא רוצה לשמוע לי אל תשמע. אני אומר לך שזה יכול להיות גם רק בצד אחד. מקובל עליך, יפה. לא מקובל, גם יפה. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה