קור בגוף- החמרת הפרעת פאניקה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/02/2021 | 16:46 | מאת: אדם

שלום רב. תוך כמה זמן השפעת הלוסטרל מורגשת לטובה על התקפי חרדה (הפרעת פאניקה)? ההתקפים החומרו עקב הפחתה הדרגתית של מינון קלונקס שנלקח קבוע שנים במינון 3 מ"ג ובשנה האחרונה הורד בהדרגה ל-1.5 מ"ג ומאז בעצם הוחמרו התקפי החרדה מאוד. אשמח מאוד למענה. האם תופעה של קור בגוף הוא תופעת לוואי מוכרת של הלוסטרל או שהיא תסמין של הפרעת הפאניקה בעצם? (בדיקות דם כולל בלוטת התריס תקינות).

24/02/2021 | 11:39 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך ראשית חבל מאוד שנטלת מינון כזה של קלונקס- זוהי טעות מוכרת ונפוצה וזוהי הזדמנות לומר לכולם: המנעו ככל שתוכלו מתרופות כאלה. ככלל, התגובות הן אינדיבידואליות ומשתנות מאדם לאדם. מה שמתואר כאן נראה כהתקף חרדה! בריאות שלמה!

מנהל פורום פסיכיאטריה