החמרת חרדה תחת לוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/02/2021 | 15:04 | מאת: אור

אני סובל מהפרעת פאניקה וחרדות. לוקח כבר שבועיים וחצי לוסטרל 100 מ"ג. בימים האחרונים יש התגברות של תחושות החרדה. האם זה אומר שהתרופה לא מתאימה עבורי?

10/02/2021 | 19:44 | מאת: מני

צריך להיות לפחות חודש וחצי על התרופה ורק אם אז עדיין יש התגברות החרדה זה אכן מעיד שכנראה התרופה איננה עבורך. תרגיש טוב.

11/02/2021 | 10:35 | מאת: מני

טעות קטנה: בשביל שיפור צריך לחכות אכן חודש וחצי, אבל החמרה היא לכל היותר 3 שבועות. לאחר חודש אם ההחמרה עולה ניתן כבר אז להחליף, לכאורה. כדאי לחכות לאישור הדוקטור של הפורום על הדברים. בהצלחה וכל טוב, מני.

אכן. בריאות שלמה!

מנהל פורום פסיכיאטריה