נוגד פסיכוזה שלא משפיע על הלב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/02/2021 | 18:55 | מאת: אשר

שלום מחפש נוגד פסיכוזה על מנת לשלב עם לוסטרל 150 הבעיה היא שאני לא מוכן לקחת כדור שיפריע ללב ולמקטע qt איזה תרופות אנטי פסיכוטיות קיימות שלא משפיעות על הלב? תודה ושבוע טוב

06/02/2021 | 18:59 | מאת: נועה

עלייך לדבר עם הפסיכאטר המטפל. ע"מ שיבדוק אותך ויראה מה הבעיה שלך ולמה עלייך לקחת נוגד פסיכוזה

06/02/2021 | 22:35 | מאת: אשר

ההיתי כדי לעזור לי לocd הדכאון והחרדה ש לוסטרל עוזר אבל כנראה לא מספיק וגם לחרדה והפחדים מהאנשים וכו׳ שכנראה מגיעים ממקום אחר שהלוסטרל לא מטפל.. ככה אמר הרופא

06/02/2021 | 23:23 | מאת: נועה

עלייך להוסיף סקרוול במינון נמוך הוא מצויין לאוסידי והוא אנטי פסיכוטי אבל עלייך לדבר עם פסיכאטר זה לא סוכריות

13/02/2021 | 20:21 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן נכון. מינונים קטנים אינם מדאיגים. מה עוד שניתן לעשות מעקב QT בריאות שלמה!

מנהל פורום פסיכיאטריה