מחלות פסיכוסומטית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/01/2021 | 20:00 | מאת: רומי

שלום, לפני כחצי שנה התחלתי לסבול מתסמינים מוזרים של שלשולים, פריחות, שלשולים, הרגשה כללית לא טובה, דופק מעל 150 ועוד. נערך לי בירור מקיף מאוד שלא העלה כלום, מבחינת כל הבדיקות אני במצב רפואי נהדר. הרופא העלה שיכול להיות שכל התופעות הללו הן בעצם תופעות פסיכוסומטיות שנגרמות בגלל משהו שהדחקתי או לחץ קיצוני. אני לא מרגישה שום דבר מיוחד או לא תקין מבחינה נפשית ואין לי מחלת נפש כלשהי. רציתי לשאול האם יש מקום בכל זאת לפנות לפסיכיאטר? האם אתה כפסיכיאטר נתקלת במקרים כאלו של מחלות פסיכוסומטיות? יש פסיכיאטרים מסוימים שמתמחים בכך? תודה מראש

31/01/2021 | 09:46 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אני מוצא לנכון לפנות להערכת פסיכיאטר כלשהו. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה