קלונקס והשלכות שלו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/01/2021 | 20:25 | מאת: מתן

שלום אני נוטל כדורים של קלונקס מעל שנה לרוב בערב והיו כמה פעמים מעטות מאוד בתקופה הזאת ששתיתי קפה בבוקר או משקה אנרגיה אקסל והרגשתי ממש חרדה מתח לחץ כאבים באיזור הלב לחץ בראש ועוד הרבה תסמינים שלא היו לי בתקופה הזאת שלא לקחתי נגיד קפה או משקה אנרגיה האם זה בגלל שאני תקופה ארוכה אם קלונקס אז לא מומלץ לשתות קפה או משקה אנרגיה ואם כן אז למה ?

27/01/2021 | 09:29 | מאת: מני

איני הרופא אך יכול לומר השערה: קפה או אקסל הם בעלי חומר ממריץ, פעולה הפוכה מזה של הכדור הרגעה ש״מרפה״, היפך ההמרצה. בכל אופן, לא שמעתי עד היום על התופעה, וכדאי לשאול את הרופא שלך על כך או לחכות למענה הדוקטור בפורום. בהצלחה.

31/01/2021 | 09:38 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

קפה מכיל כמובן קפאין שהינו חומר מעורר חרדה ומכאן התגובה. מכל מקום לא ממליץ ליטול קלונקס באופן קבוע לטיפול בחרדה- זהו טיפול ממכר ואיננו מומלץ! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה