דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/01/2021 | 13:00 | מאת: טל

שלום רב, אני פונה אליך לגבי אחי, בן 45 הסובל מדיכאון מזה זמן רב מאוד, אובחן כסובל מבעיות קשב וריכוז גבוהה. נמצא בטיפול פסיכולוגי, היה בטיפול פסיכיאטרי ופרש כי לא מצא פתרון מיידי. לוקח כדורים פסיכיאטריים כדי לברוח מהבעיה. מלווה בחוסר שליטה על כעסים ואלימות מילולית חמורה, הטרדות בטלפונים והודעות נאצה בכל שעות היממה בעיקר מול ההורים והאחים. סובל מחוסר שיקול דעת וקבלת החלטות שגויות בניהול חייו. אינו משתף פעולה ולא מוכן לטפל בעצמו. אודה לתשובתך בדחיפות היות והמצב מחמיר מיום ליום!

18/01/2021 | 20:49 | מאת: מני

לכאורה יש לפרט את הכדורים שהוא לוקח ואת שם הטיפול הפסיכולוגי שהוא מקבל, על מנת שהדוקטור של הפורום יוכל לדעת מה להציע מבין הטיפול התרופתי הקיים.

23/01/2021 | 19:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

האם ישנה מסוכנות כלשהיא באופן התנהלותו?

מנהל פורום פסיכיאטריה