ניסיון לגמילה מתרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/01/2021 | 00:13 | מאת: אייל

שלום דר !! נוטל לדעתי המון תרופות וכדורים פסיכיאטרים בניהם לפונקס ועוד כעת אני רוצה לפחות לנסות ךהפחית מינונים למשל של הסרקוואל אותו נוטל כ 100 מ"ג ... אני שואל האם זה אפשרי ?? בוודאיי שאשאל את הרופא המטפל בי אך רציתי לקרוא חות דעתך ועצה בעניין תודה רבה ושבוע טוב תגובה

18/01/2021 | 20:55 | מאת: מני

מה האבחנה? כמו כן, יש לפרט את כל הכדורים שאתה לוקח ומינונם. כדאי לפרט גם את העבר הרפואי שעברת מתחילת הטיפול הפסיכיאטרי ועד כעת, על מנת לבדוק מה כדאי לעשות בקשר לתרופות שלך, מה מהם הכרחי ומה לא, והאם ניתן בכל זאת לרדת קצת במינון שלהם. בהצלחה, מני.

19/01/2021 | 22:25 | מאת: אייל

שלום לך מני !!! אשמח לדעת מי אתה . כמו"כ אשמח שדר חרמון ישיב לי על שאלתי הרצינית . להלן סוגי התרופות נקסיום 20 מ"ג קלונקס 4 מ"ג . לפונקס 425 מ"ג .רסיטל 20 מ"ג .סרקאאוואל 100 מ"ג .. אריפליי 5 מ"ג .. כמו"כ נוטל גם תכשיר גארו דופילוס ו 3 כדורים של מגה גלופלקס תודה לך ומקווה שעניתי לך על שאלתך . כל טוב

21/01/2021 | 07:24 | מאת: מני

אני בסך הכל גולש בפורום, ואמרתי מה לדעתי כדאי להוסיף בשביל שהדוקטור יוכל אולי לענות על השאלה.

23/01/2021 | 19:54 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך נראה שכדאי לבדוק את כל תרופותיך. תרגיש טוב!

24/01/2021 | 00:24 | מאת: אייל

שלום דר !! איני מבין את תגובתך באם תוכל להסביר תודה ושבוע טוב

25/01/2021 | 22:55 | מאת: מני

התשובה היא שצריך לחזור לרופא שלך ולבדוק אצלו מה כדאי להמשיך לקחת ומה לא. בכל מקרה, ד״ר חרמון כידוע אינו עונה בהודעה חוזרת לאותו שרשור, ויש לשאול את השאלה מחדש בשרשור חדש. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה